Wateroverlast in onze showroom

Eind februari werden wij opgeschrikt door een vervelend gebeurtenis. Door een breuk in de hoofdwaterleiding in het appartementencomplex boven ons is er ruim 40 minuten lang heel veel water in onze winkel gekomen.
Wij hebben in de dagen daarna al onze nat geworden showmodellen afgevoerd, alle houten vlonders en presentatie meubels zijn de winkel uit en er is apparatuur geplaatst om het vocht uit de winkel te halen.
Dit ongemak betekent helaas wel dat we op dit moment niet een collectie lampen kunnen laten zien die we graag zouden willen. Eerst moet al het vocht uit de betonnen vloer in het achterste gedeelte voordat daar weer vloerbedekking en presentatiemeubels op geplaatst kunnen worden.
De eerste nieuwe showmodellen verlichting zijn al weer binnen of onderweg, maar niet alles hangt al zo als we het graag zouden willen.

Hou onze site en/of facebook pagina in de gaten, hier zullen we regelmatig updates plaatsen!