Nieuwe items bij Oosterom verlichting en wonen

We hebben geweldig nieuws voor onze klanten! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we enkele nieuwe producten aan ons assortiment hebben toegevoegd die we graag met jullie willen delen. Als eerste hebben we de Konstsmide oplaadbare buitenlampen, perfect om de buitenruimte te verlichten zonder het gedoe van het vervangen van batterijen. Deze lampen zijn niet alleen praktisch maar ook stijlvol en voegen een elegante sfeer toe aan elke buitenruimte. Ze hebben allemaal een los oplaadstation en zijn dus erg eenvoudig op te laden! Daarnaast zijn we trots om de oplaadbare solar Windlichten van het Zwitserse merk STT te presenteren. Deze prachtige lantaarns werken op zonne-energie en zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer tijdens de avonden in de tuin. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. Overdag opladen in de zon, gaan als het donker wordt automatisch aan! En dat de hele zomer lang! Tot slot, zijn we verheugd om enkele nieuwe producten van het Zweedse merk Emma Sjodin Design te introduceren. Deze nieuwe artikelen hebben allemaal een uniek design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe accessoires voor je huis of een origineel cadeau voor iemand anders, de nieuwe items van Emma Sjodin Design zijn zeker de moeite waard om te bekijken. j We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over onze nieuwe producten. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws en aanbiedingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over deze of andere producten in ons assortiment. Zien we je snel in onze winkel aan de Heerestraat in Roden?