Blij Design Lampen
Blij design is een van de nieuwe Nederlandse merken met hippe trendy lampen. De lampen zijn in Nederland ontworpen , worden hier ook geproduceerd en in geselecteerde verlichting speciaalzaken verkocht.

Onze collectie Blij design verlichting bestaat uit prachtige hanglampen, mooie plafonnieres en verschillende leuke tafellampen. De Blij Design lampen zijn gefabriceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar in zwart MDF en onbewerkt MDF. MDF heeft door kleine houtvezels andere eigenschappen dan bijvoorbeeld massief hout. Daarnaast zorgt MDF ervoor dat het materiaal kwaliteit uitstraalt en duurzaam is.

Hanglampen van Blij Design verlichting zijn verkrijgbaar in meerdere maten. De verlichting bestaat uit door laser gesneden lamellen en is speels gevormd. De lampen zijn uniek en vallen op door de mooie materialen en open structuur. De lampen van Blij Design zijn een mix van rustieke en industriële invloeden. De houten lamellen zorgen voor een uniek en eigentijds ontwerp.

Lampen van Blij Design passen eigenlijk overal, perfect voor boven tafels, in de woonkamer, in de slaapkamer of de hal. Wij kunnen de verschillende modellen voor u op een balk monteren, hang verschillende modellen gecombineerd op voor een nog speelser effect.

Een Blij Design hanglamp koopt u eenvoudig bij Oosterom verlichting in Roden.
Bent u aan het na denken om een Blij Design lamp te kopen? Dan is er genoeg keuze bij ons in de showroom. Van alle lampen hangt er een showmodel in onze showroom.Waar je jeBlij design lamp ook ophangt, de lampen van Blij Design zullen altijd de aandacht trekken, en omdat het een nieuw merk is, zal je ze niet zo snel ergens anders aantreffen.

Blij Design verlichting | Bekijk ons assortiment in onze winkel te Roden

Blij Design lampen zijn nu ook te zien en bijna allemaal uit voorraad leverbaar bij de Woonstore in Rotterdam!

De collectie van Blij Design verlichting bestaat uit diverse hanglampen, plafonnieres en tafellampen. De lampen zijn beschikbaar in natuurlijk hout en zwart hout.