Wanneer u zoekt op: “Lampenwinkel Assen”- is de kans groot dat u tot de conclusie komt dat er weinig verlichtingspeciaalzaken in Assen zijn gevestigd. Woont u in de omringende dorpen? Dan is het al helemaal lastig om een échte lampenspecialist te vinden. Wij bieden daar de oplossing voor! Oosterom is gevestigd in Roden, op 25 minuten rijden vanaf Assen, en heeft een breed assortiment aan ledlampen, design lampen, keukenverlichting, badkamerverlichting, lampenkappen, u zegt het maar! Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk ons hele assortiment.

Shopt u liever online? Ook dat kan gemakkelijk op onze webshop. Heeft u nog vragen? Wij geven u graag advies en tips voor uw interieur, zodat u met een lamp thuiskomt die prachtig op uw kamer aansluit!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Waarom wij als lampenwinkel Assen als focus hebben

Vandaag de dag is het voor een lampenzaak in Assen, maar ook in het omringende gebied noodzakelijk om zich te specialiseren en een breed aanbod te bieden. Mensen die op zoek zijn naar een koopje en weinig waarde hechten aan het ontwerp komen vaak bij de grote bouwmarkten terecht. Om het hoofd boven water te houden moeten wij ons onderscheiden door onze kwaliteit en diversiteit.

Als gespecialiseerde winkel hebben wij een enorm assoritment aan lampen, woonaccessoires en brocante. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde lampenkappers. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Onze partners denken graag met u mee en maken alle lampenkappen op maat! Liever ons assortiment online bekijken?

Bekijk onze lampen
Lampenwinkel Assen
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Uiteenlopende stijlen in onze showroom

Het maakt niet uit of u neigt naar industriële verlichting, vintage design of een moderne lampenwinkel in de buurt van Assen zoekt, wij hebben het allemaal! Kom langs in onze showroom en vertel onze medewerkers waar u naar zoekt.

Wij helpen u graag door de stijlen, modellen, kleuren en stoffen met u door te nemen, zodat u zeker bent van een prachtig model. Bent u op zoek naar een goedkoper model? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Bij ons vindt u verlichting voor elk budget!

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Als lampenwinkel richten wij ons naast Assen ook op onderstaande steden en regio’s:

Lampenzaak Assen; welkom bij Oosterom!

U hoeft voor een lampenwinkel Assen niet door te rijden. Als het om huis en tuinverlichting gaat hebben wij het in alle vormen en maten. U bent altijd welkom in onze showroom in Roden, waar onze medewerkers u hartelijk ontvangen. Bekijk u liever ons hele assortiment online? Bekijk dan onze webshop!

Kies hier uw design verlichting

Vraag ons gerust naar de laatste trends, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat uw huis een paar prachtlampen rijker is!

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!