Als u zoekt naar: “Lampenwinkel Drachten” komt u er al snel achter dat er weinig verlichtingspeciaalzaken bij u in de buurt gevestigd zijn. Maakt u zich geen zorgen: wij zijn gespecialiseerd in lampen en hebben onze showroom in Roden, wat op een klein half uurtje rijden ligt vanaf Drachten. Tevens kunt u een deel van ons assortiment eenvoudig online bezichtigen op onze webshop.

Voor vragen staan wij u graag te woord. Bel ons gerust!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

U hoeft voor een lampenwinkel Drachten niet uit

Een groot deel van ons assortiment is namelijk online te vinden. Op onze webshop vindt u diverse stijlen verlichting, accessoires, brocante en lampenkappen. Onze lampen zijn in te delen in de categoriën tafellampen, plafondlampen, vloerlampen en meer! U heeft het bij ons altijd voor het kiezen.

Komt u liever langs in onze lampenzaak dichtbij Drachten? U bent van harte welkom in onze showroom in Roden! Onze specialisten staan u graag te woord en geven u advies, zodat u altijd een passende lamp in huis haalt. Ook als u benieuwd bent naar de nieuwste trends kunnen wij u altijd van informatie en tips voorzien. Liever online shoppen?

Bekijk onze collectie design lampen
Lampenwinkel Drachten
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Lampenkappen op maat

Bent u op zoek naar een lampenwinkel in de buurt van Drachten die lampenkappen op maat maakt? Dan hebben wij goed nieuws voor u: wij werken samen met lampenkappers die uw ideeën omzetten in op maat gemaakte kappen voor uw verlichting. Hierdoor zijn onze modellen ideaal afgestemd op elke kamer. Geniet van uw design lampen in huis en creeer een unieke ambiance!

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Als lampenwinkel bedienen wij heel Noord-Nederland. Zo richten wij ons ook op onderstaande steden en regio’s:

Lampenzaak Drachten: Oosterom biedt de oplossing!

Wanneer u ervoor kiest om voor onze lampenwinkel Drachten te verlaten, bent u met een klein half uurtje al in onze winkel, waar wij u warm ontvangen met een kop koffie. Vraag onze medewerkers naar klassieke verlichting, industriële, antieke en meer! Wij helpen u graag met het maken van een keuze, zodat u altijd geheel tevreden onze winkel uitloopt!

Shopt u liever vanuit huis? Dan kan op onze webshop! U vindt een groot deel van ons assortiment online en kunt eenvoudig bestellen. Onze verlichting wordt snel geleverd, zodat u niet lang op uw lampen hoeft te wachten.

Shop eenvoudig online

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!