Bent u op zoek naar een Lampenwinkel in Friesland? Er is een grote kans dat u zeer lang zoeken moet, en vervolgens uitkomt bij een andere lampenwinkel in de regio. Oosterom Roden is al jarenlang de specialist in verlichting en mensen rijden hier dan ook echt voor om. Speciaal verlichting vinden in Friesland is een hele klus: vaak is de kwaliteit niet wat mensen zoeken, of mist men de persoonlijke service. Bij Oosterom Roden, bent u in ieder geval verzekerd van de volgende zekerheden:

  •  Ruim Assortiment
  •  Betaalbare Armaturen
  •  Snelle Levering
  •  Lampenkappen op Maat
  •  Deskundig verlichtingsadvies

 

Wanneer u besluit een van de lampenwinkels uit Friesland aan te doen, kunt u net zo goed een andere route nemen en bij Oosterom Verlichting en Wonen in Roden langskomen. Wij kunnen u assisteren in het uitzoeken van de mooiste verlichtingselementen voor uw woning. Op zoek naar Lampen in Friesland? Kom snel naar Oosterom roden, de lampenwinkel uit Drenthe! Shopt u liever online? Ook dat kan eenvoudig op onze webshop.

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87   Bekijk onze collectie lampen

Waarom Kiest U Voor Oosterom?

Verlichting in Friesland is vaak niet wat de mensen zoeken, ook daarom komt u naar Drenthe om uw nieuwe armaturen uit te zoeken. Wij zijn de echte verlichting expert en kunnen u ook advies geven over het inkleden van uw woning. Licht is namelijk zeer belangrijk, en wij – als specialistische verlichtingswinkel – begrijpen dat. Een van de redenen dat mensen vaker bij ons terugkomen is onze kennis over licht. Wij snappen dat licht zorgt voor de sfeer in een huis en kunnen met u mee denken, bijvoorbeeld in de vorm van een verlichtingsadvies op maat.

Daarnaast kunnen wij de lampen thuis bij u afleveren (in de regio) wanneer u niet in staat bent onze lampenwinkel te bezoeken in het hartje van Roden. Eerst stonden wij als Lampenier in Groningen bekend, maar een aantal jaar geleden hebben wij besloten om dit zelf door te zetten in onze eigen winkel. En dat is te merken: een persoonlijke service, gigantisch assortiment en betaalbare of goedkope lampen.

lichtplan-lichtadvies-service-aan-huis

Lampenkappen op Maat

De beste Lampenwinkel? Die vindt u niet in Friesland, maar in Drenthe! Oosterom Roden begrijpt als geen ander dat de lamp bestaat uit het armatuur en de lampenkap. Maar wat nu als u de een wél mooi vindt, maar de ander niet? Bijvoorbeeld omdat de kleur niet past bij uw inrichting. Menig Lampenwinkel in Friesland zou u vertellen dat u dan beter een andere lamp kunt uitkiezen. Oosterom Roden werkt echter samen met ervaren lampenkappers die uw lampenkap op maat kunnen ontwerpen. U kiest een kleur- en stofstaal die u mee naar huis kunt nemen om te kijken of het past bij uw inrichting. Vervolgens gaat de lampenkapper aan de slag om uw lampenkap op maat te maken. Dat is de persoonlijke service die u krijgt bij Oosterom Roden: verlichtingswinkel in Drenthe! Wilt u liever vrijblijvend ons complete assortiment bekijken? Dat kan op onze webshop!

Kies hier uw design lamp

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Als lampenwinkel richten wij ons op Noord-Nederland. Binnen onze focus vallen onderstaande steden en regio’s:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!