U bent op zoek: lampenwinkel Groningen – voer het in op uw navigatie en een grote kans dat u dan bij Oosterom Roden uitkomt! Wanneer u een echte verlichtingsspeciaalzaak zoekt, hoeft u al lang niet meer naar de stad toe. De mooiste armaturen, lampen en andere woonaccessoires vindt u namelijk gewoon in de provincie. Naast de beste lampen verkopen wij natuurlijk ook diverse leuke woonaccessoires, brocante, lampenkappen en nog veel meer.

Na jaren aangesloten te zijn geweest bij de lampenier Groningen zijn wij in 2013 overgestapt op onze eigen zaak. In onze verlichtingswinkel vindt u deskundig personeel en een zeer ruime selectie spullen, evenals een groot assortiment woonmeubelen.

Wilt u ook profiteren van de beste service? In plaats van een winkel in de stad te bezoeken, kunt u beter doorrijden naar Roden. Ook benieuwd naar ons aanbod? Kom dan snel langs in onze lampenzaak Groningen of bekijk ons hele assortiment op onze webshop!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Waarom u voor een gespecialiseerde lampenwinkel Groningen uit moet

Wij zijn één van de laatste specialistische lampenzaken die Groningen nog gebruiken als thuisbasis. De afgelopen jaren hebben de grote bouwmarkten een groot onderdeel van het lagere segment op zich genomen, wat als gevolg heeft dat wij ons alleen kunnen blijven onderscheiden door een uitgebreid aanbod te bieden, de beste service te leveren en een snelle levering te hanteren.

Tevens bieden wij ook lampen voor elk budget. Vandaar dat u ook voor degelijke pijzen bij ons bij de juiste partij bent. Daarnaast bieden wij als een van de weinige lampenwinkels in Groningen ook betaalbare armaturen te koop aan. Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze design lampen
Lampenwinkel Groningen
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Nauwe samenwerking met online lampenkappers

Wij onderscheiden ons daarnaast ook doordat wij nauw samenwerken met lampenkappers die uw favoriete lampenkappen voor u op maat maken. Wij begrijpen dat de lampenkap moet passen bij de rest van uw interieur. Dus, heeft u een stof en kleur uitgekozen? Dan kunt u een staal meenemen om de lamp af te stemmen op uw woning!

Eigentijdse Verlichting – Energiezuinig LED Licht

Natuurlijk moet een lampen winkel met de tijd mee blijven gaan! Bij Oosterom Verlichting en Wonen zijn we het daar volledig mee eens: een speciaalzaak moet ook in het assortiment bijzonder en eigentijds blijven. Daarom bieden wij ook een gedeelte van onze armaturen aan met LED-licht. Dit licht heeft in principe een gelijkwaardige lichtkleur en sterkte als een traditionele gloeilamp, maar niet het verbruik! Zo bespaart u ook nog op uw energierekening.

Wij richten ons met de online lampenzaak op Groningen en omstreken. Dit doen wij door meer dan alleen led lampen te bieden. Zo vindt u op onze webshop ook industriële lampen, buitenverlichting, hanglampen en meer. Als verlichtingspecialist vindt u bij ons altijd wat u zoekt!

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Als lampenwinkel bedienen wij een breed werkgebied. Zo zijn wij ook werkzaam in onderstaande steden en regio’s:

Oosterom: Uw lampenzaak dichtbij Groningen

Onze verlichting speciaalzaak is gevestigd in de buurt van Groningen, in het pittoreske dorp Roden, dat op 15 minuten rijden ligt van de stad. Wij zijn gevestigd in het midden van het dorp. U kunt gewoon bij ons voor de deur parkeren wanneer u langskomt met de auto. Wat u hier kunt vinden? Een ruime collectie armaturen, woonaccessoires en brocante. Tevens werken wij samen met gerenommeerde kappenmakers en kunnen wij u deskundig advies geven. Eenvoudig online shoppen kan natuurlijk ook op onze webshop.

Bekijk onze collectie

U hoeft voor een lampenwinkel Groningen niet langer uit te kammen. Kom langs bij Oosterom in Roden, dan zorgen wij ervoor dat uw huis met prachtige verlichting wordt verrijkt! 

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!