Lampenwinkel Groningen

U bent op zoek: lampenwinkel Groningen, Drenthe of omstreken – voer het in op uw navigatie en een grote kans dat u dan bij Oosterom Roden uitkomt! Wanneer u een echte verlichtingsspeciaalzaak zoekt, hoeft u al lang niet meer naar de stad toe. De mooiste armaturen, lampen en andere woonaccessoires vindt u namelijk gewoon in de provincie. Naast de beste lampen verkopen wij natuurlijk ook diverse leuke woonaccessoires, brocante, lampenkappen en nog veel meer.

Na jaren aangesloten te zijn geweest bij de lampenier Groningen zijn wij in 2013 overgestapt op onze eigen zaak in het centrum van Roden. In onze verlichtingswinkel vindt u deskundig personeel en een zeer ruime selectie spullen, evenals een groot assortiment woonmeubelen. Wilt u ook profiteren van de beste service? In plaats van de lampenwinkel Groningen te bezoeken kunt u beter doorrijden naar roden. Ook benieuwd naar ons aanbod? Kom dan snel langs in onze verlichtingszaak!

Navigeer naar de winkel  Bel direct: 050 - 502 03 87

Onze Verlichting Winkel – Bijzonder in de Regio Groningen, Drenthe en Friesland

Oosterom Verlichting en Wonen in Roden is één van de laatste specialistische lampen winkels die Groningen, Drenthe of Friesland (Noord Nederland) nog gebruiken als thuisbasis. De afgelopen jaren hebben de grote bouwmarkten een groot onderdeel van het lagere segment op zich genomen, wat als gevolg heeft dat alleen de zaken overblijven die zich onderscheiden door hun uitgebreide aanbod, beste service en een snelle levering van artikelen. Daarnaast biedt Oosterom Roden naast een luxe verlichtingsassortiment als een van de weinige lampenwinkels in Groningen of Drenthe ook betaalbare armaturen te koop aan.

Wij onderscheiden ons daarnaast ook doordat wij nauw samenwerken met kappenmakers die uw favoriete lampenkappen voor u op maat maken. Wij begrijpen ook dat de lampenkap moet passen bij de rest van uw interieur. Dus, heeft u een stof en kleur uitgekozen dan kunt u een staal meenemen om de lamp af te stemmen op uw woning!

lichtplan-lichtadvies-service-aan-huis

Deskundig advies


Ruime sortering


Betaalbare armaturen


Lampenkappen op maat


Snel leverbaar

Eigentijdse Verlichting – Energiezuinig LED Licht

Natuurlijk moet een lampen winkel met de tijd mee blijven gaan! Bij Oosterom Verlichting en Wonen zijn we het daar volledig mee eens: een speciaalzaak moet ook in het assortiment bijzonder en eigentijds blijven. Daarom bieden wij ook een gedeelte van onze armaturen aan met LED-licht. Dit licht heeft in principe een gelijkwaardige lichtkleur en sterkte als een traditionele gloeilamp, maar niet het verbruik! Zo bespaart u ook nog op uw energierekening.

Kom Langs bij de Verlichting Speciaalzaak

Onze verlichting speciaalzaak is gevestigd aan de Heerestraat 7a in Roden, in het midden van het dorp. U kunt gewoon bij ons voor de deur parkeren wanneer u langskomt met de auto. Wat kunt u hier vinden? Een ruime collectie armaturen, woonaccessoires en brocante. Tevens werken wij samen met gerenommeerde kappenmakers en kunnen wij u een deskundig advies geven.

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!