We horen het steeds vaker: U zoekt op: “Lampenwinkel Haren” en merkt al snel dat er weinig verlichting speciaalzaken bij u in de buurt zijn gevestigd. Oosterom heeft daar het antwoord op! Wij nodigen u uit in onze showroom in Roden, dat op een kleine 20 minuten rijden ligt vanaf Haren. Hier wordt u hartelijk ontvangen door onze medewerkers, die de koffie klaar hebben staan. Vervolgens nemen wij de tijd om ons complete assortiment aan u te tonen, waarbij uiteraard ook de nieuwste designlampen en woonaccessoires de revue passeren.

Shopt u liever vanuit het gemak van uw huis? Bekijk dan onze webshop, waar u een overzicht heeft van onze hele selectie. Bestel gemakkelijk en snel, waarna uw lampen spoedig bij u thuis worden geleverd. Heeft u verder nog vragen? Bel ons dan gerust!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Waarom u via zoekterm lampenwinkel Haren bij ons terecht komt

Wij richten ons als lamp-specialist op de noordelijke provincies in Nederland. Wegens het tekort aan verlichtingsspeciaalzaken in steden als Haren kunnen frustraties ontstaan. Wij spelen daarop in door lampen te bieden van hoogstaande kwaliteit. Deze zijn ingedeeld in categoriën als hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Tevens beslaat ons assortiment de meest uiteenlopende merken, zoals Formadri, Masterlight en Herzblut.

Onze producten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en gaan bovendien samen met alle woonsferen. Doordat wij een grote selectie bieden vindt u verlichting voor zowel klassieke als moderne interieurs. Ook voor alle overige woonstijlen bent u bij ons aan het juiste adres! Gaat uw voorkeur naar online shoppen? Bekijk ons complete assortiment dan eenvoudig op onze webshop!

Ga naar lampen collectie
Lampenwinkel Haren
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Lampenkappen altijd op maat gemaakt

Bij een trendy designlamp hoort een op maat gemaakte lampenkap. Door onze nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde lampenkappers kunnen wij u altijd van maatwerk voorzien. U kiest uw favoriete stof, kleur en ontwerp, waarna onze partners uw kap geheel op maat maken. Dit heeft tot gevolg dat u geheel tevreden met uw lampen terugrijdt naar Haren, wetende dat uw gloednieuwe verlichting naadloos aansluit op uw overige interieur!

Oosterom is uw lampenzaak in Haren

Bent u erover uit dat u voor een specialistische lampenwinkel Haren uit moet? Kom dan gerust eens langs bij Oosterom in Roden. Wij ontvangen u hartelijk en helpen u graag bij het kiezen van het juiste merk, model, kleur en eventuele accessoires. U verlaat altijd geheel voldaan onze showroom, wetende dat uw huis met een prachtige designlamp wordt verrijkt!

Daarnaast kunt u ook online bestellen via onze webwinkel, waar onze hele verlichtingscollectie op te vinden is. Heeft u nog een vraag en wilt u één van onze medewerkers spreken? Bel ons dan gerust! Wij staan u altijd geheel vrijblijvend te woord en kunnen u van tips en advies voorzien.

Kies de mooiste design lampen

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij bedienen een breed werkgebied, waar heel Noord-Nederland onder valt. Voorbeelden van steden en regio’s waar wij werkzaam zijn geven we hieronder:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!