Heeft u op gezocht op: “Lampenwinkel Heerenveen” en kwamen er geen winkels naar voren die aan uw eisen voldoen? Dan helpen wij u graag verder! Verlichtingsspeciaalzaak Oosterom is gevestigd in Roden, wat op 35 minuten rijden van Heerenveen ligt. In onze showroom vindt u een groot assortiment kwaliteitslampen in diverse stijlen, varierend van klassiek tot modern.

Shopt u liever vanuit huis? Dat kan natuurlijk ook. Ons hele assortiment is online te vinden op onze webshop en wordt binnen enkele dagen tot maximaal één week bij u thuis bezorgd. Wilt u ons vragen stellen of advies ontvangen? Bel ons dan gerust!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Waarom u voor een lampenwinkel Heerenveen uitrijdt

Veel klanten hebben ons verteld dat het lastig kan zijn om een winkel met speciale lampen in Heerenveen te vinden. Wij spelen daarop in met ons brede aanbod kwaliteitsverlichting. Kies uit hanglampen, leeslampen, plafond, wandlampen, LED-lampen en meer!

Ook vindt u bij ons bekende merken binnen de lampenmarkt, zoals Knapstein, Steinhauer, Masterligt en Herzblut.Wanneer u bij ons bestelt weet u dat u lampen in huis haalt die zich onderscheiden door zowel hun hoogstaande kwaliteit als het unieke design!

Bekijk hier onze design verlichting
Lampenwinkel Heerenveen
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Nauwe banden met lampenkappers

Wie oog heeft voor details en houdt van trendy design kan het natuurlijk niet laten om bij een gloednieuwe lamp een lampenkap op maat te laten maken. Hiermee is het model tot in de puntjes uitgewerkt en sluit alles naadloos aan op uw overige interieur. U kiest de stof en kleur en kunt vervolgens een staal meenemen om de lamp op uw woning af te stemmen. Creëer een unieke sfeer in huis en laat uw lampenkappen voortaan op maat maken!

Oosterom: uw lampenzaak in Heerenveen

U hoeft voortaan voor een lampenwinkel Heerenveen niet uit te kammen. Kom langs bij Oosterom in Roden, waar wij u altijd hartelijk ontvangen! Tevens gaan we met u in gesprek in voorzien we u van tips en advies.

Daarnaast kunt u een deel van onze selectie binnen- en buitenverlichting online bekijken op onze webshop. Navigeer u snel en gemakkelijk met een druk op knop en kies één van onze unieke modellen. Heeft u nog een onbeantwoorde vraag? Bel ons dan gerust!

Bekijk onze topmerken

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij richten ons op Noord-Nederland. Vandaar dat wij als lampenwinkel onderstaande steden en regio’s bedienen en daar ook leveren:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!