Wanneer u op Google zoekt op: “Lampenwinkel Hoogeveen” komt u al snel tot de conclusie dat het vinden van een lampenspecialist lastiger kan zijn dan gedacht. Oosterom biedt daar de oplossing voor! Kom langs in onze verlichtingszaak in het pitoreske Roden, waar u onze uitgebreide collectie kunt aanschouwen. Vindt u online shoppen makkelijker? Bekijk dan ons hele assortiment op onze webshop, waar u snel en eenvoudig elk gewenst model bestelt.

Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring met lampen en woonaccessoires en staan u graag te woord. Samen zorgen we ervoor dat u een trendy lamp in huis haalt, die naadloos aansluit op uw interieur!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Waarom wij als lampenwinkel Hoogeveen als doel hebben

Als lampenzaak richten wij ons onder andere op Hoogeveen en omgeving. Dit doen wij onder andere omdat er weinig verlichtingsspecialisten in de wijde omtrek zijn gevestigd. Wij bieden lampen in de meest uiteenlopende soorten en maten. Wie in Hoogeveen op zoek is naar LED-lampen, tafellampen, vloerlampen en alle overige typen heeft het bij ons voor het kiezen!

Wij werken samen met bekende merken binnen de lampenmarkt, zoals Masterlight en ETH. Tal van onze modellen zijn chique, doch betaalbaar. Vandaar dat ze erg populair zijn!

Vindt u het ver rijden vanuit Hoogeveen? Dan kunt u natuurlijk ook online shoppen. Ons assortiment lampen is te vinden op onze webshop. Hier heeft u een overzicht van meer dan alleen onze verlichting. Zo bekijkt u ook snel en gemakkelijk onze woonaccessoires, brocante, armaturen en lampenkappen.

Bekijk onze collectie design lampen
Lampenwinkel Hoogeveen
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Op maat gemaakte lampenkappen

Bij een mooie lamp hoort een kap op maat. Wij werken nauw samen met diverse lampenkappers. Vandaar dat u bij onze design lampen een lampenkap op maat kunt bestellen. Tevens kunt u ook de stof en de kleur uitkiezen, zodat het perfect aansluit op uw interieur. Laat een lampenkap op maat maken en zet daarmee bij elke kamer de puntjes op de “I”!  

Lampenzaak Hoogeveen: Oosterom is wat u zoekt!

Heeft u meerdere malen gezocht en bent u erachter gekomen dat voor een gespecialiseerde lampenwinkel Hoogeveen niet de ideale plek is? Kom dan gerust eens langs bij Oosterom in Roden. Wij hebben wat u zoekt, en meer! Vraag onze medewerkers naar de nieuwste trends of bekijk op eigen houtje vrijblijvend onze hele collectie.

Natuurlijk zijn al onze lampen, lampenkappen en accessoires ook online te vinden op onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u tips van onze experts ontvangen? Bel ons dan gerust!

Bekijk ons assortiment verlichting

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij focussen ons als lampenwinkel op een breed werkgebied. Binnen dit gebied vallen ook onderstaande steden en regio’s:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!