Lampenwinkel Sneek

Heeft u op Google gezocht op ‘lampenwinkel Sneek’ en kwamen er weinig verlichtingsspeciaalzaken in uw regio naar boven? Dan is er geen reden tot zorg; Oosterom is uw lampenspecialist, met een showroom in Roden, maar ook een webshop waar ons complete assortiment op te vinden is. U vindt bij ons de nieuwste collecties designlampen, woonaccessoires, armaturen en brocante.

Kom langs in onze lampenzaak, op slechts 50 minuten rijden vanaf Sneek, of shop eenvoudig online op onze webwinkel!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Lampenwinkel Sneek: Wij hebben wat u zoekt!

Als het op speciaallampen aankomt hebben wij altijd de nieuwste en leukste collecties. In tegenstelling tot doorsnee verlichtingwinkels kunt u bij ons vanuit Sneek kwaliteit designlampen bestellen van merken als Masterlight en Herzblut. Beide merken stralen exclusiviteit uit en geven uw interieur een geheel unieke touch. Daarnaast gaan ze samen met verschillende typen interieur en uiteenlopende kleuren.

Qua lampen heeft u het bij ons voor het kiezen. Zo hebben wij in onze showroom in Sneek en ruim assortiment LED verlichting, hanglampen, tafellampen en meer! Zoekt u naar een specifieke stijl? Wij hebben klassieke modellen, maar ook moderne en industriële verlichting. Heeft u een specifieke kleur in gedachten, of wilt u advies ontvangen van onze experts? Bel ons dan gerust!

Bekijk onze design lampen
Lampenwinkel Sneek
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Restyle uw lamp

Designverlichting is natuurlijk niet compleet zonder een op maat gemaakte lampenkap. Bij ons kunt u de stof en kleur kiezen, maar ook het complete ontwerp geheel op maat laten maken. Heeft u een mooie lamp die u graag gerestyled wilt hebben? Ook daar kunt u ons natuurlijk voor inschakelen.

Als veelzijdige lampen winkel voorzien wij iedereen in en rondom Sneek van trendy verlichting en unieke lampenkappen, waarmee u in élke kamer de sfeer bepaalt!

Snel geleverd bij Oosterom

Bent u benieuwd naar onze lampencollectie, of wilt u direct een specifiek model bestellen? Bestel dan eenvoudig op onze webwinkel! Wij hanteren een snelle levering, zodat uw designlamp spoedig bij u thuis wordt geleverd. Tevens bent u ook welkom in onze showroom, waar wij u met een goed kop koffie ontvangen, waarna we u aan een geschikte lamp helpen.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust! Wij zorgen er als gespecialiseerde lampenwinkel voor dat u ook in Sneek al uw vragen beantwoord krijgt en vervolgens met een prachtlamp uw interieur kunt verrijken!  

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

Ook in uw regio!

Als lampenwinkel zijn wij werkzaam in heel Noord-Nederland. Naast Sneek ligt onze focus ook op onderstaande steden en regio’s:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!