Wanneer u op Google intypt: “Lampenwinkel Stadskanaal” komt u er al snel achter dat er in de wijde omtrek weinig verlichtingspecialisten zijn gevestigd. Echter is dat geen reden tot zorg. Oosterom is uw lamp-expert uit Roden, dat op 45 minuten rijden ligt vanaf Stadskanaal. In onze showroom vindt u de meest uiteenlopende designlampen, altijd scherp geprijsd!

Shopt u liever online? Bekijk dan ons complete assortiment online op onze webshop en bestel snel en eenvoudig! Heeft u nog vragen? Bel ons dan geheel vrijblijvend.

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

U moet voor een specialistische lampenwinkel stadskanaal uit

Bij ons vindt u verlichting die u bij een doorsnee verlichtingswinkel niet vindt. Kies uit unieke designlampen en de mooiste woonaccessoires. Onze categoriën zijn onder andere in te delen in vloerlampen, wandlampen en hanglampen. Onze modellen gaan samen met uiteenlopende typen interieur.

Het maakt niet uit of uw huis ingericht is in klassieke stijl, minimalistisch, modern, donkere kleuren bevat, of juist licht, wij hebben altijd een lamp die perfect samengaat met uw interieur. Ons brede assortiment verlichting is één van de redenen waarom klanten uit Stadskanaal onze showroom bezoeken, naast onze service, scherpe prijzen en snelle bezorging.

Tevens kunt u ons complete assortiment ook online bekijken.

Kies hier uw design lamp
lichtplan-lichtadvies-service-aan-huis
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Samenwerking met lampenkappers

Doordat wij nauw samenwerken met lampenkappers kunnen onze klanten altijd bij hun verlichting lampenkappen op maat laten maken. U kiest het model, de stof en kleur, waarna het voor u op maat wordt gemaakt.

Onze lampenkappers werken alleen met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat elk ontwerp netjes wordt afgewerkt. Zo weet u dat uw lamp compleet in stijl is afgewerkt en ideaal samengaat met uw interieur!

Lampenzaak Stadskanaal: Oosterom heeft wat u zoekt!

U hoeft zich voortaan niet druk te maken wanneer blijkt dat voor een lampenwinkel Stadskanaal niet de meest geschikte plek blijkt. Oosterom is de speciaalzaak die u zoekt, met een respectabele showroom in het pittorekse Roden. Kom bij ons langs voor de nieuwste modellen verlichting, woonaccessoires, brocante en armaturen.

Wilt u liever onze webshop bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk onze complete selectie snel en eenvoudig online. Heeft u nog een brandende vraag of wilt u tips ontvangen over welk lamp naadloos op uw interieur aansluit? Geef ons dan gerust een belletje!

Design lampen bekijken

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij richten ons als lampenwinkel op heel Noord-Nederland. Voorbeelden van steden en regio’s die wij bedienen en waar wij leveren zijn:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!