Heeft u online al op: “Lampenwinkel Veendam” gezocht en voldeden de resultaten niet aan uw verwachting? Wij bieden hier de oplossing voor: kom langs in onze speciaalzaak in het kleurrijke Roden, waar wij u met een vers kop koffie verwelkomen. Bekijk onze meest unieke design verlichting, of ga voor een klassiek model, dat ideaal past bij uw woonkamer. Wij helpen u graag door het geven van tips en advies, zodat u altijd met een voldaan gevoel onze showroom uitloopt!

Shopt u liever online? Dat kan natuurlijk ook op onze webwinkel, waar u een overzicht heeft van al onze typen lampen, merken, accessoires en meer! Bestel met een paar drukken op de knop, zodat u spoedig kunt genieten van een prachtige design lamp.

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

U heeft voor een lampenwinkel Veendam niet nodig

Wanneer u in Veendam woont en op zoekt bent naar lampen van hoogstaande kwaliteit komt u al snel bij ons terecht. Wij hebben een respectabele showroom op 40 minuten rijafstand en verkopen de nieuwste designs en unieke modellen. Kies uit een grote selectie LED-lampen, buiten- en tuinverlichting, diverse stijlen voor binnenshuis, u noemt het maar op!

Daarnaast hebben wij bekende merken als Herzblut, Artemide en Masterlight. Voor de overige merken kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht, die u kunnen voorzien van informatie en advies. Tevens kunt u ons hele assortiment verlichting snel en eenvoudig online bezichtigen vanuit het gemak van uw huis in Veendam. Voor het overzicht hebben wij onze selectie gecategoriseerd als tafellampen, vlamlampen, plafond, spots, wandlampen en meer!

Bekijk de hele collectie
lichtplan-lichtadvies-service-aan-huis
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Altijd een lampenkap op maat

Heeft u een prachtige lamp op het oog, dan is de volgende stap het kiezen van een passende lampenkap. Als lampenwinkel werken wij samen met ervaren lampenkappers in Veendam en het omringende gebied. Vandaar dat uw lampenkappen bij ons altijd op maat worden gemaakt. Daarmee bent u zeker van een gloednieuwe design lamp die naadloos aansluit op uw kamer. Kies het model, de kleur en stof en laat onze experts de rest doen!

Kom snel langs bij verlichtingsspeciaalzaak Oosterom

Bent u erachter gekomen dat wanneer u kritisch zoekt naar een gespecialiseerde lampenwinkel Veendam niet de meest geschikte stad blijkt? Dan is het goed te weten dat u bij ons terecht kunt voor verlichting van hoogstaande kwaliteit, een ruime selectie en een snelle levering. Wij bieden unieke ontwerpen in alle soorten en maten. Ontdek het zelf in onze showroom!

Gaat uw voorkeur naar online shoppen? Bekijk dan ons complete assortiment op onze webshop! Vragen stellen kan vrijblijvend door ons te bellen.

Kies de mooiste design lampen

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Als lampenwinkel hanteren wij een breed werkgebied, waar heel Noord-Nederland onder valt. Voorbeelden van steden en regio’s die binnen onze focus vallen zijn:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!