Heeft u op: “Lampenwinkel Winschoten” gezocht en kwamen er weinig resultaten naar voren die aan uw eisen voldoen? Dan helpt verlichtingsspeciaalzaak Oosterom u graag verder! Wij zijn gevestigd in Roden, op slechts 40 minuten rijden vanuit Winschoten. Hier vindt u onze showroom, waar u altijd de nieuwste collecties lampen kunt vinden. Uiteraard is ons hele assortiment ook online te bekijken op onze webshop.

Verrijk vandaag nog uw interieur met een prachtige, betaalbare designlamp. Wilt u liever eerst één van onze medewerkers spreken? Bel ons dan gerust!

Navigeer naar de winkel   Bel direct: 050 - 502 03 87

U hoeft voor onze lampenwinkel Winschoten niet uit

Wilt u in Winschoten shoppen bij onze lampenzaak? Dat kan snel en eenvoudig op onze webshop. Hier vindt u een breed aanbod binnen- en buitenverlichting, dat opgedeeld is in de categoriën plafondlampen, wandlampen, tafellampen en meer. Bent u op zoek naar een specifiek merk? Kies uit bekende merken als Formadri, Herzblut en Knapstein. Allen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en toonaangevende design.

Wilt u liever persoonlijk advies ontvangen van onze medewerkers? Dat is natuurlijk erg begrijpelijk. Een lamp koopt u niet zomaar. Wij ontvangen u graag in onze winkel, waar u zich kunt informeren over alle beschikbare producten, merken, designs, kleuren en accessoires. Shopt u liever vanuit huis?

Bekijk snel & eenvoudig onze collectie
lichtplan-lichtadvies-service-aan-huis
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

De beste in de regio

Waarom klanten uit Winschoten voor hun verlichting bij ons komen? Eén van de hoofdredenen is dat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor ons producten hanteren. Kies uit de nieuwste designlampen, op maat gemaakte lampenkappen en unieke accessoires. Voor alles vragen wij een degelijke prijs, die een hoop andere lampenwinkels niet kunnen evenaren.

Tevens hebben wij een grote selectie lampen, armaturen, brocante en woonaccessoires. U heeft het bij ons altijd voor het kiezen. Wat past het beste bij uw woonkamer? Vraag onze medewerkers gerust om tips! Wij zorgen ervoor dat uw gloednieuwe lamp geheel op de rest van uw interieur aansluit.

Daarnaast kunt u een deel van ons assortiment zowel online als in onze showroom bezichtigen. Heeft u het druk en wilt u voor een lampenwinkel Winschoten niet uitrijden? Wij begrijpen dat. U kunt zich altijd volledig vanuit huis informeren. Bekijk onze lampen zaak online, waar u altijd een overzicht heeft van onze complete selectie. U kunt zich vrijblijvend informeren door ons te bellen!

Lampen Winschoten: kom eens langs bij Oosterom!

Bent u tot de conclusie gekomen dat wanneer u zoekt naar een kwaliteit lampenwinkel Winschoten niet echt aan uw eisen voldoet? Kom dan gerust eens langs bij Oosterom in Roden. Wij verwelkomen u met een kop koffie en laten u ons hele assortiment zien. Heeft u al een idee waar u naar zoekt? Dan kunnen onze ervaren medewerkers u gerust advies bieden.

Shopt u liever online? Dat kan natuurlijk ook. Een deel van onze binnen- en buitenverlichting is te vinden op onze webshop, waar u zich eenvoudig en snel kunt navigeren. Bestel met een druk op de knop, dan zorgen wij ervoor dat alles snel bij u thuis wordt geleverd. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust!

Bekijk de nieuwste collecties

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Naast Winschoten richten wij ons als lampenwinkel ook op onderstaande steden en regio’s:

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!