Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

De verlichting speciaalzaak in de regio!
Oosterom verlichting vindt u sinds 1 juli 2016 aan de Heerestraat 7a in Roden. Na 6 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Kanaalstraat (bij Kooistra Keukens in het pand) zijn wij deze zomer verhuisd naar een pand meer in het centrum van Roden. In de vernieuwde winkel vindt u een uitgebreid assortiment verlichting, leuke woonaccessoires, stoer brocante en een collectie eetkamertafels en stoelen.
Na enige tijd deel te hebben uitgemaakt van de franchiseketen Lampenier zijn wij sinds 2013 onder Oosterom Verlichting en Wonen bekend.

Wat kan Oosterom Verlichting en Wonen voor u betekenen?
Wij staan voor:
– deskundig advies
– ruime sortering betaalbare armaturen
– lampenkappen op maat
– veel lichtbronnen uit voorraad leverbaar (of binnen 24 uur!).
– service aan huis
– een collectie tafels en stoelen en klein meubelen.
– een wisselend assortiment nieuwe en oude woonaccessoires. (Mrs Bloom, Gerardine)

Alle lampen die bij ons worden aangeschaft kunnen desgewenst bij u worden gemonteerd. Dit kunnen wij voor u verzorgen tegen een kleine meerprijs. Informeer hiervoor bij ons in de winkel. Bezorgen is veelal gratis. Goede verlichting is in ieder interieur erg belangrijk. Daarom geven wij ook vrijblijvend lichtadvies bij u thuis. Samen kijken we dan welke lichtoplossing bij u het best van toepassing is.

Wat is er allemaal mogelijk bij ons?
Uiteraard is de collectie in de winkel maar een klein gedeelte van wat er allemaal leverbaar is. Veel armaturen zijn ook in andere kleuren of andere maten te verkrijgen. Indien we een bepaalde lamp op dat moment niet in de winkel hebben, kunnen we dit alsnog zo snel mogelijk voor u regelen.
Ook voor een lampenkap geldt dat het onmogelijk is alle maten en kleuren voorradig te hebben. Wij werken daarom met stofstalen. We hebben ruim 400 verschillende stalen tot uw beschikking. Benieuwd of deze in uw huis passen? Neem deze dan mee naar huis om te kijken of het past bij uw interieur. U krijgt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave voor uw kap. Alle maten zijn mogelijk!

Komt u bij ons langs?
LED verlichting is de toekomst. Op dit moment hebben we verschillende armaturen met een lichtkleur gelijk aan de ouderwetse gloeilamp maar dan met een energieverbruik dat aanzienlijk lager is. Kom vooral eens een kijkje nemen bij ons in de winkel en laat u informeren over de mogelijke besparing op uw energierekening. U parkeert bij ons gratis voor de deur.