Waarom zijn spots handig in gebruik?

Spots zijn de oplossing als u snel en eenvoudig (veel) licht wilt hebben. Makkelijk te monteren, goed te richten en door gebruik te maken van LED ook nog eens zuinig in gebruik. Richt eens een spot op een mooie plant of een leuk beeld. Maak gebruik van de verschillende graden die spotjes hebben om een voorwerp mooi uit te lichten.
Inbouw of opbouw, brons kleur of RVS, bij Oosterom verlichting in Roden hebben wij een groot assortiment spots. Veel spots zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met één, twee of meerdere spotjes op een plafondplaat. GU 10 halogeen spotjes zijn 1 op 1 te vervangen door LED lichtbronnen. Bij gemiddeld 6 branduren per dag bespaart u met LED als snel € 20,– per jaar per lichtbron. Dat scheelt!

Komt u bij ons langs?

LED verlichting is de toekomst. Op dit moment hebben we verschillende armaturen met een lichtkleur gelijk aan de ouderwetse gloeilamp maar dan met een energieverbruik dat aanzienlijk lager is. Kom vooral eens een kijkje nemen bij ons in de winkel en laat u informeren over de mogelijke besparing op uw energierekening. U parkeert bij ons gratis voor de deur.