Skitso XL Little Girl Choulia

 549,95

De Little Girls Lampen van Skitso zijn handgemaakte kunstwerken uit Griekenland. Deze unieke tafellampen, geïnspireerd op de natuur, stralen charme en elegantie uit. Perfect voor een sfeervol interieur, deze lampen combineren prachtige stoffen lampenkappen met verfijnde vrouwelijke figuren. Elke lamp is een uniek item, met hoogwaardige afwerking en handbeschilderde details. Voeg creativiteit en sfeer toe aan je woon- of slaapkamer met de stijlvolle Little Girls Lampen van Skitso!

1 op voorraad

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Productnummer 10171 Categorieën , Tags , , ,

Beschrijving

De Little Girl Lampen van Skitso zijn unieke, handgemaakte lampen die elk interieur een speelse en kunstzinnige touch geven. Geïnspireerd door de charme van Griekse ambacht, worden deze lampen vervaardigd van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Elke lamp is met de hand geschilderd en voorzien van een stoffen lampenkap, waardoor iedere Little Girl Lamp een eigen karakter heeft en een echt verzamelobject is.

Of je nu kiest voor een opvallende statement-lamp of een subtieler ontwerp, de Little Girl Lamp van Skitso biedt een combinatie van creativiteit, kwaliteit en functionaliteit. Deze exclusieve tafellampen passen perfect in een modern of klassiek interieur, en zijn ideaal als sfeerverlichting in de woonkamer, slaapkamer of hal.

Met de handgemaakte Skitso lampen haal je een stukje Griekse kunst in huis, waarbij iedere lamp een eigen verhaal vertelt. Daarnaast is elke lamp voorzien van een duurzame E14 fitting, waardoor je eenvoudig energiezuinige LED-lampen kunt gebruiken.

Geef je interieur een speels accent met de unieke en betoverende Little Girl Lampen van Skitso uit Griekenland.

Afmeting: 160 x 34 x 34 cm