Kooduu Premium Candle Holder

 48,95

De Kooduu Glow 10 Gerookt Grijs sfeerlichthouder combineert eenvoud en elegantie in een compact ontwerp. Deze luxe kaarshouder, gemaakt van geborsteld aluminium en handgemaakt glas, is een stijlvol en duurzaam alternatief voor traditionele kaarsen. Dankzij de compatibiliteit met de optionele Kooduu oplaadbare Shine LED-kaars, geniet je van meer dan 100 uur sfeervol kaarslicht zonder open vuur. Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, past deze Deens-geïnspireerde kaarshouder perfect in elk interieur. Veilig, elegant en tijdloos!

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Productnummer N/A Categorie Tags , ,

Beschrijving

Soms maken de kleine dingen in het leven het grootste verschil, zoals de Kooduu Glow kaarslicht houder, ontworpen met eenvoud en elegantie in gedachten. Hoewel bescheiden van formaat, is deze sfeerlichthouder verkrijgbaar in verschillende kleuren een veilig en duurzaam alternatief voor traditionele kaarsen dankzij de compatibiliteit met de optionele Kooduu oplaadbare Shine LED Kaars.

Deze luxe Glow 10 sfeerlichthouder heeft een unieke Deens-geïnspireerde look die er geweldig uitziet in elk interieur. Het moderne ontwerp straalt eenvoud uit en is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlvolle en trendy kleuren. Het geborstelde aluminium lichaam en handgemaakt glas geven het een luxueuze uitstraling en gevoel.

Geniet van luxueus kaarslicht zonder open vuur met deze sfeerlichthouder en de optionele Shine LED Kaars, een veilig en oplaadbaar alternatief voor traditionele kaarsen dat je meer dan 100 uur kaarslicht geeft met slechts 3 uur opladen. Leverbaar in drie kleuren.