Woonaccessoires

Duurzame woonaccessoires

Bij Oosterom Verlichting kun je niet alleen terecht voor de beste verlichtingsoplossingen, maar ook voor een uniek en uitgebreid assortiment van nieuwe woonaccessoires en een collectie duurzame woonaccessoires van ons eigen label ‘Gerardine Stoer & Puur’. Laat je verrassen en inspireren door onze altijd wisselende collectie woondecoratie.

Alles om jouw huis aan te kleden

Van prachtig vormgegeven klokken die een klassieke touch toevoegen aan je interieur, tot sfeervolle wind- en waxinelichten die elke kamer een gezellige gloed geven. Voeg daar onze heerlijk verwarmende Stoof kussens aan toe, perfect voor die knusse avonden op de bank. Daarnaast bieden we exclusieve Deluxe Homeart en ledkaarsen uit Denemarken die sfeer brengen zonder de zorgen van een open vlam. Bij Oosterom Verlichting hebben we alles wat je nodig hebt om je interieur te upgraden.

Echt Frans, echt vintage

Ontdek de schoonheid van authentiek Frans vintage bij Oosterom Verlichting en Wonen. Al onze vintage items komen rechtstreeks uit Frankrijk en zijn gekozen om hun stoere en pure uitstraling. Onze liefde voor Frankrijk gaat verder dan alleen de producten. Het is een passie voor het landschap, de mensen en de taal, maar vooral voor de authentieke artikelen en materialen die we ontdekken. Denk aan doorleefde koffers die talloze reizen hebben meegemaakt, of oude gistflessen die nog steeds de geur van wijn vasthouden.

We houden van het ongepolijste, het onbewerkte; daarom verkopen we onze vondsten precies zoals we ze vinden. Geen upcycling, geen verfraaiing – alleen het echte werk. Van robuuste keramieken potten tot sierlijk glaswerk en stevig houtwerk, elk stuk draagt de sporen van een vorig leven en brengt een stukje Franse geschiedenis in je huis.

Wij reizen zelf regelmatig naar Frankrijk om ter plekke unieke vondsten te selecteren voor jou. Kom langs in onze winkel en ontdek het wisselende aanbod.

Gerardine: stoer en puur

Ons eigen label; Gerardine, brengt je het beste van Europese duurzaamheid en authentieke Franse vintage. Ontdek onze collectie van linnen kussens uit Duitsland en wollen plaids uit Oostenrijk, die elk een eenvoudige elegantie toevoegen aan je interieur. Naast deze duurzaam geproduceerde accessoires biedt Gerardine ook stoere, authentieke vintage vondsten uit Frankrijk, ideaal voor wie op zoek is naar unieke en tijdloze stukken. Elk product onder het Gerardine label is zorgvuldig door ons gekozen om jouw interieur te verrijken.

Breng een bezoek aan onze winkel

Of je nu op zoek bent naar dat ene speciale item om je interieur compleet te maken of gewoon wat nieuwe inspiratie wilt opdoen, je bent altijd welkom bij Oosterom Verlichting en Wonen in het centrum van Roden. In onze gezellige winkel vind je naast verlichting een uitgebreide selectie unieke en duurzame woonaccessoires die je huis net dat beetje extra geven.