Maatwerk

Maatwerk bij Oosterom Verlichting en Wonen

Bij Oosterom Verlichting en Wonen begrijpen we dat elk interieur uniek is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je eigen lampen en lampenkappen geheel naar wens samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar de ideale verlichting voor hoge plafonds, lange tafels of voor de bijzondere hoeken in je woning, ons maatwerk staat garant voor een perfecte match met jouw ruimte en stijl.

Lampen op maat: precies zoals jij het wilt

Niet elke ruimte vraagt om standaardoplossingen. Daarom vind je in ons assortiment een aantal lampen waarvan je de grootte, kleur en lengte helemaal zelf kunt bepalen. Speciale wensen voor verlichting onder hoge plafonds, boven lange eettafels of in een specifieke hoek? Geen probleem. Wij denken graag met je mee en vinden voor elke situatie een oplossing.

Ons maatwerkproces zorgt ervoor dat elke lamp precies past waar hij nodig is, zowel functioneel als decoratief. Onze aanpak garandeert dat elke lamp bijdraagt aan de sfeer en functionaliteit van de ruimte, met een keuze uit een breed aanbod aan materialen en afwerkingen.

Onze werkwijze
Oriëntatiegesprek
Jouw maatwerk project begint met een persoonlijke gesprek waarin we jouw wensen en de specificaties van de ruimte grondig bespreken.
Ontwerp
Op basis van jouw ideeën en onze expertise, ontwerpen wij een voorlopig concept dat we samen verder verfijnen. We begeleiden je door het kiezen van materialen en afwerkingen, van stofstalen tot kleuropties.
Productie
Zodra het ontwerp vaststaat, gaan onze vakmensen aan de slag om jouw verlichting met precisie en zorg te vervaardigen.
Installatie

Wij kunnen zorgen voor een professionele installatie op locatie, zodat jouw verlichting perfect functioneert en er geweldig uitziet.

Lampenkap op maat

Ook lampenkappen kunnen we compleet op maat voor je maken. Kies uit meer dan 400 stofstalen en een breed scala aan vormen, maten en kleuren en stel je eigen lampenkap samen. Elk aspect van een lampenkap heeft invloed op de lichtverspreiding, in combinatie met de juiste lichtbron creëer je met kappen functioneel- of sfeerlicht. De vorm van de kap bepaalt bijvoorbeeld hoe het licht wordt verspreid. 

Cilindrische kappen
Deze kappen verspreiden licht gelijkmatig omhoog en omlaag, wat ideaal is voor een algemene of sfeerverlichting in een ruimte. Ze zijn perfect voor staande lampen en tafellampen die bedoeld zijn om een rustige, gelijkmatige lichtbron te bieden.
Conische kappen
Smaller aan de top en breder aan de onderkant, deze kappen concentreren het licht naar beneden, wat ze ideaal maakt voor leeslampen of werkplekverlichting. Ze helpen bij het richten van het licht op specifieke gebieden zonder te veel verspreiding.
Drumkappen
Ze bieden een zeer moderne look en zijn vaak breder, wat betekent dat ze een groot gebied kunnen verlichten zonder de focus op een specifiek punt te leggen. Ideaal voor algemene ruimteverlichting.

De kleur en het materiaal van de kap beïnvloeden de intensiteit en de tint van het licht. Lichte kleuren reflecteren meer licht, wat zorgt voor een heldere, levendige atmosfeer, terwijl donkere kleuren een gedempte, gezellige gloed creëren. De grootte van de kap is ook belangrijk, omdat een grotere kap meer ruimte kan verlichten, terwijl een kleinere kap geschikt is voor het creëren van intieme verlichtingszones.

Onze maatwerkservice stelt je in staat om het ontwerp geheel naar jouw hand te zetten. Of je nu gaat voor een elegante, klassieke uitstraling of een bold, modern statement, wij helpen je graag bij het realiseren van jouw visie en voorzien je graag van advies.

Waarom kiezen voor maatwerk van Oosterom Verlichting en Wonen?

Kiezen voor maatwerk bij Oosterom Verlichting en Wonen betekent kiezen voor kwaliteit, precisie en persoonlijke service. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan jouw verlichtingsbehoeften, maar ook om je interieur te verrijken met stukken die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Elk maatwerkproject is een kans om iets unieks te creëren dat jouw ruimte oplicht en transformeert.

Bij Oosterom Verlichting en Wonen maken we jouw ideale verlichting werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze winkel in Roden. Naar wens samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar de ideale verlichting voor hoge plafonds, lange tafels of voor de bijzondere hoeken in je woning, ons maatwerk staat garant voor een perfecte match met jouw ruimte en stijl.