Lampenwinkel Stadskanaal

Wanneer je op Google intypt: “Lampenwinkel Stadskanaal” kom je er al snel achter dat er in de wijde omtrek weinig verlichting specialisten zijn gevestigd. Echter is dat geen reden tot zorg. Oosterom is jouw lamp-expert uit Roden, dat op 45 minuten rijden ligt vanaf Stadskanaal. In onze showroom vind je de meest uiteenlopende designlampen, altijd scherp geprijsd!


Shop je liever online? Bekijk dan ons complete assortiment online op onze webshop en bestel snel en eenvoudig! Heb je nog vragen? Bel ons dan geheel vrijblijvend.

Je moet voor een specialistische lampenwinkel stadskanaal uit

Bij ons vind je verlichting die je bij een doorsnee verlichtingswinkel niet vindt. Kies uit unieke designlampen en de mooiste woonaccessoires. Onze categorieën zijn onder andere in te delen in vloerlampen, wandlampen en hanglampen. Onze modellen gaan samen met uiteenlopende typen interieur.

Het maakt niet uit of jouw huis ingericht is in klassieke stijl, minimalistisch, modern, donkere kleuren bevat, of juist licht, wij hebben altijd een lamp die perfect samengaat met jouw interieur. Ons brede assortiment verlichting is één van de redenen waarom klanten uit Stadskanaal onze showroom bezoeken, naast onze service, scherpe prijzen en snelle bezorging.

Tevens kan je ons complete assortiment ook online bekijken.

Samenwerking met lampenkappers

Doordat wij nauw samenwerken met lampenkappers kunnen onze klanten altijd bij hun verlichting lampenkappen op maat laten maken. Jij kiest het model, de stof en kleur, waarna het voor jou op maat wordt gemaakt.

Onze lampenkappers werken alleen met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat elk ontwerp netjes wordt afgewerkt. Zo weet je dat jouw lamp compleet in stijl is afgewerkt en ideaal samengaat met jouw interieur!

Lampenzaak Stadskanaal: Oosterom heeft wat jij zoekt!

Jij hoeft je voortaan niet druk te maken wanneer blijkt dat voor een lampenwinkel Stadskanaal niet de meest geschikte plek blijkt. Oosterom is de speciaalzaak die je zoekt, met een respectabele showroom in het pittoreske Roden. Kom bij ons langs voor de nieuwste modellen verlichting, woonaccessoires, brocante en armaturen.

Wil je liever onze webshop bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk onze complete selectie snel en eenvoudig online. Heb je nog een brandende vraag of wil je tips ontvangen over welke lamp naadloos op jouw interieur aansluit? Geef ons dan gerust een belletje!

Neem contact op met Oosterom