Heeft u al eens gezocht op ‘lampenwinkel Steenwijk’ en kwamen toendertijd geen resultaten naar boven die aan uw wensen voldeden? Dan helpen wij u graag verder. Als verlichtingsspeciaalzaak hebben wij onze showroom in Roden, wat slechts 45 minuten rijden is vanaf Steenwijk. Hier wordt u ontvangen met een kop koffie, waarna we onze ruime collectie met u doorlopen. Wilt u deskundig advies ontvangen? Ook dan bent u bij onze lampenzaak aan het juiste adres. Door onze ervaring weten wij alles, maar dan ook echt alles van zowel binnen- als buitenverlichting!

Kom gerust eens langs in onze winkel. Vindt u Steenwijk toch nét te ver rijden? Dan kunt ook snel en eenvoudig onze lampen online bestellen op onze webshop!

Navigeer naar de winkel    SHOP ONLINE

Lampenwinkel Steenwijk: voor al uw verlichting!

Als gespecialiseerde lampenzaak richten wij ons op Steenwijk en het omringende gebied. Eenieder die op zoek is naar design lampen, dus niet de standaard lampen die u bij de bouwmarkten aantreft, is bij ons bij de juiste partij. Kies uit topmerken als Herzblut, Masterlight, Halo Design en meer. Verrijk uw interieur en creëer een unieke sfeer in huis!

Daarnaast vindt u in onze winkel ook diverse soorten verlichting. Denk aan hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Ook kunt u ons vragen naar onze industriële, moderne, klassieke of retro verlichting. Daarentegen kunt u ook segmenteren op slaapkamer of badkamerlampen, waarna onze medewerkers de nieuwste modellen met u zullen doornemen. Kom gerust eens langs in onze lampenwinkel vanuit Steenwijk, waar u wordt geholpen aan een lamp die ideaal bij uw interieur past!

Navigeer naar de winkel     Bel: 050 - 502 03 87
Lampenwinkel Groningen
Deskundig advies
Ruime sortering
Betaalbare armaturen
Lampenkappen op maat
Snel leverbaar

Een lampenkap die naadloos aansluit

Is uw trip vanuit Steenwijk geslaagd en heeft u in onze winkel een lamp gevonden die geheel aan uw wensen voldoet? Dan is het tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Dit doet u met een op maat gemaakte lampenkap, die naadloos op het ontwerp van uw speciaal lamp aansluit. Wij werken samen diverse lampenkappers, die dit altijd snel en deskundig voor u kunnen uitvoeren. U kiest de stof, kleur en het ontwerp, waarna onze collega’s voor u aan het werk gaan.

Wij leveren in heel Noord-Nederland

Als lampenspeciaalzaak richten wij ons op heel Noord-Nederland. Vandaar dat wij ook leveren in onderstaande steden en regio’s:

Oosterom heeft wat u zoekt

Wat voor lamp u ook zoekt, Oosterom Verlichting heeft altijd het geschikte merk en model. Kom langs in onze winkel, waar u hartelijk wordt ontvangen. We nemen de tijd om de nieuwste modellen met u door te nemen en kijken wat voor type verlichting het beste bij uw interieur past. Uiteraard kunt ook snel en eenvoudig online bestellen op onze webshop. Wij hanteren een snelle levertijd, vandaar dat uw bestelling binnen enkele dagen bij u thuis wordt geleverd!

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust, zodat u geheel voorbereid bent wanneer u onze lampenwinkel vanuit Steenwijk komt bezoeken!

Navigeer naar de winkel    SHOP ONLINE

Neem contact op met Oosterom voor een Lichtadvies aan Huis!