Lampenwinkel Drachten

Als je zoekt naar: “Lampenwinkel Drachten” kom je er al snel achter dat er weinig verlichtingspeciaalzaken bij je in de buurt gevestigd zijn. Maak je geen zorgen: wij zijn gespecialiseerd in lampen en hebben onze showroom in Roden, wat op een klein half uurtje rijden ligt vanaf Drachten. Tevens kun je een deel van ons assortiment eenvoudig online bezichtigen op onze webshop.
Voor vragen staan wij je graag te woord. Bel ons gerust!

Je hoeft voor een lampenwinkel Drachten niet uit

Een groot deel van ons assortiment is namelijk online te vinden. In onze webshop vind je diverse stijlen verlichting, accessoires, brocante en lampenkappen. Onze lampen zijn in te delen in de categorieën tafellampen, plafondlampen, vloerlampen en meer! Je hebt het bij ons altijd voor het kiezen.

Kom je liever langs in onze lampenzaak dichtbij Drachten? Je bent van harte welkom in onze showroom in Roden! Onze specialisten staan je graag te woord en geven je advies, zodat je altijd een passende lamp in huis haalt. Ook als je benieuwd bent naar de nieuwste trends kunnen wij je altijd van informatie en tips voorzien. Liever online shoppen?

Lampenkappen op maat

Ben je op zoek naar een lampenwinkel in de buurt van Drachten die lampenkappen op maat maakt? Dan hebben wij goed nieuws voor je: wij werken samen met lampenkappers die jouw ideeën omzetten in op maat gemaakte kappen voor jouw verlichting. Hierdoor zijn onze modellen ideaal afgestemd op elke kamer. Geniet van jouw design lampen in huis en creëer een unieke ambiance!

Lampenzaak Drachten: Oosterom biedt de oplossing!

Wanneer je ervoor kiest om voor onze lampenwinkel Drachten te verlaten, ben je met een klein half uurtje al in onze winkel, waar wij je warm ontvangen met een kop koffie. Vraag onze medewerkers naar klassieke verlichting, industriële, antieke en meer! Wij helpen je graag met het maken van een keuze, zodat je altijd geheel tevreden onze winkel uitloopt!

Shop je liever vanuit huis? Dat kan op onze webshop! Je vindt een groot deel van ons assortiment online en kunt eenvoudig bestellen. Onze verlichting wordt snel geleverd, zodat je niet lang op jouw lampen hoeft te wachten.

Neem contact op met Oosterom