Lampenwinkel Hoogeveen

Wanneer je op Google zoekt op: “Lampenwinkel Hoogeveen” kom je al snel tot de conclusie dat het vinden van een lampenspecialist lastiger kan zijn dan gedacht. Oosterom biedt daar de oplossing voor! Kom langs in onze verlichtingszaak in het pittoreske Roden, waar je onze uitgebreide collectie kunt aanschouwen. Vind je online shoppen makkelijker? Bekijk dan ons hele assortiment op onze webshop, waar je snel en eenvoudig elk gewenst model bestelt.


Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring met lampen en woonaccessoires en staan je graag te woord. Samen zorgen we ervoor dat je een trendy lamp in huis haalt, die naadloos aansluit op jouw interieur!

Waarom wij als lampenwinkel Hoogeveen als doel hebben

Als lampenzaak richten wij ons onder andere op Hoogeveen en omgeving. Dit doen wij onder andere omdat er weinig verlichtingsspecialisten in de wijde omtrek zijn gevestigd. Wij bieden lampen in de meest uiteenlopende soorten en maten. Wie in Hoogeveen op zoek is naar LED-lampen, tafellampen, vloerlampen en alle overige typen heeft het bij ons voor het kiezen!

Wij werken samen met bekende merken binnen de lampenmarkt, zoals Masterlight en ETH. Tal van onze modellen zijn chique, doch betaalbaar. Vandaar dat ze erg populair zijn!

Vind je het ver rijden vanuit Hoogeveen? Dan kun je natuurlijk ook online shoppen. Ons assortiment lampen is te vinden op onze webshop. Hier heb je een overzicht van meer dan alleen onze verlichting. Zo bekijk je ook snel en gemakkelijk onze woonaccessoires, brocante, armaturen en lampenkappen.

Op maat gemaakte lampenkappen

Bij een mooie lamp hoort een kap op maat. Wij werken nauw samen met diverse lampenkappers. Vandaar dat je bij onze design lampen een lampenkap op maat kunt bestellen. Tevens kan je ook de stof en de kleur uitkiezen, zodat het perfect aansluit op jouw interieur. Laat een lampenkap op maat maken en zet daarmee bij elke kamer de puntjes op de “I”!

Lampenzaak Hoogeveen: Oosterom is wat je zoekt!

Heb je al meerdere malen gezocht en ben je erachter gekomen dat voor een gespecialiseerde lampenwinkel Hoogeveen niet de ideale plek is? Kom dan gerust eens langs bij Oosterom in Roden. Wij hebben wat je zoekt, en meer! Vraag onze medewerkers naar de nieuwste trends of bekijk op eigen houtje vrijblijvend onze hele collectie.

Natuurlijk zijn al onze lampen, lampenkappen en accessoires ook online te vinden op onze webshop. Heb je nog vragen of wil je tips van onze experts ontvangen? Bel ons dan gerust!

Neem contact op met Oosterom