Lampenwinkel Steenwijk

Heb je al eens gezocht op ‘lampenwinkel Steenwijk’ en kwamen er toentertijd geen resultaten naar boven die aan jouw wensen voldeden? Dan helpen wij je graag verder. Als verlichtingsspeciaalzaak hebben wij onze showroom in Roden, wat slechts 45 minuten rijden is vanaf Steenwijk. Hier word je ontvangen met een kop koffie, waarna we onze ruime collectie met je doorlopen. Wilt je deskundig advies ontvangen? Ook dan ben je bij onze lampenzaak aan het juiste adres. Door onze ervaring weten wij alles, maar dan ook echt alles van zowel binnen- als buitenverlichting!

Kom gerust eens langs in onze winkel. Vind je Roden toch nét te ver rijden? Dan kan je ook snel en eenvoudig onze lampen online bestellen op onze webshop!

Lampenwinkel Steenwijk: voor al jouw verlichting!

Als gespecialiseerde lampenzaak richten wij ons op Steenwijk en het omringende gebied. Eenieder die op zoek is naar design lampen, dus niet de standaard lampen die je bij de bouwmarkten aantreft, is bij ons bij de juiste partij. Kies uit topmerken als Herzblut, Masterlight, Halo Design en meer. Verrijk jouw interieur en creëer een unieke sfeer in huis!

Daarnaast vind je in onze winkel ook diverse soorten verlichting. Denk aan hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Ook kun je ons vragen naar onze industriële, moderne, klassieke of retro verlichting. Daarentegen kan je ook segmenteren op slaapkamer of badkamerlampen, waarna onze medewerkers de nieuwste modellen met je zullen doornemen. Kom gerust eens langs in onze lampenwinkel vanuit Steenwijk, waar je wordt geholpen aan een lamp die ideaal bij jouw interieur past!

Een lampenkap die naadloos aansluit

Is jouw trip vanuit Steenwijk geslaagd en heb je in onze winkel een lamp gevonden die geheel aan jouw wensen voldoet? Dan is het tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Dit doe je met een op maat gemaakte lampenkap, die naadloos op het ontwerp van jouw speciale lamp aansluit. Wij werken samen diverse lampenkappers, die dit altijd snel en deskundig voor je kunnen uitvoeren. Jij kiest de stof, kleur en het ontwerp, waarna onze collega’s voor je aan het werk gaan.

Oosterom heeft wat je zoekt

Wat voor lamp je ook zoekt, Oosterom Verlichting heeft altijd het geschikte merk en model. Kom langs in onze winkel, waar je hartelijk wordt ontvangen. We nemen de tijd om de nieuwste modellen met je door te nemen en te kijken wat voor type verlichting het beste bij jouw interieur past. Uiteraard kan je ook snel en eenvoudig online bestellen op onze webshop. Wij hanteren een snelle levertijd, vandaar dat jouw bestelling binnen enkele dagen bij je thuis wordt geleverd!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust, zodat je geheel voorbereid bent wanneer je onze lampenwinkel vanuit Steenwijk komt bezoeken!

Neem contact op met Oosterom